חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פיצה פצצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיצה פצצה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 קילו קמח
1 כף סוכר
1 כפית מלח
2 כוסות מים
שקית אחת שמרים יבשים
רוטב:
4 עגבניות
1/4 כוס שמן זית
1 בצל
4 שיני שום
אורגנו, מלח, פלפל
אופן ההכנה
מערבבים את כל המוצרים של הבצק עד שנהיה בצק טוב (10-15 דקות) ונותנים לו לתפוח כשעה.(אפשר אחרי 1/2 שעה לתת עוד עירבוב). (להפריד לשני כדורים)
בזמן שהבצק תופח מכינים את הרוטב:
שמים שמן זית במחבת חצי עמוק עם הבצל והשום.. אחרי שנהיה זהוב שמים את העגבניות אחרי שגירדנו אותם בפומפיה.. מוסיפים אורגנו,מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים 1/2 שעה על אש נמוכה.
מקררים את הרוטב..
פורסים את שני כדורי הבצק לגודל שרוצים (מתאים לשתי פיצות גדולות) עליהם שופכים את הרוטב ולמעלה מומלץ לשים מוצרלה, ועליה איזה תוספות שרוצים...
ממתינים 1/2 עד 3/4 שעה ובתאבון!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון