חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צ'אנאחי תבשיל קדרה גאורגי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צ'אנאחי תבשיל קדרה גאורגי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג. בשר כבש שמן, או בשר אסאדו שמן
50 ג"ר שומן כבש חתוך לקוביות
3 בצלים קצוצים לרבעים
500 גרם חצילים (באם יש מיניאטוריים עדיף) או קצוצים לגודל 4X4 ס"מ
6 פלפלים חתוכים לטבעות עבות (רצוי בצבעים שונים)
2 תפוחי אדמה גדולים, חתוכים לקוביות
1 כפית פלפל אנגלי טחון
1כפית זרעי כוסברה
6 עגבניות אדומות בשלות ומקולפות חתוכות ל שמיניות
1/2 כוס כוסברה קצוצה
2 כפות בזיליקום קצוץ טרי
מלח ופלפל שחור - לפי הטעם.
אופן ההכנה
1. חותכים את ההבשר לקוביות גדולות ומקמחים במעט קמח
2. במחבת עם מעט שמן זית מטגנים את הבשר עד שמתחיל להזהיב (סוגרים מכל הכיוונים)
3. מעבירים את הבשר לכלי פיירקס או לסיר בישול איטי
4. מעבירים למחבת את כל יתרת הירק והתבלינים בתוספת של כוס מיםאו ציר מרק לבישול קצר של כ 5 דקות על אש קטנה
5. מעבירים את תכולת המחבת ומפזרים מעל הבשר באם זה בפיירקס מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 250 מעלות ל 45 דקות מורידים את החם ל 150 מעלות לעוד 45 דקות
6. לסיר בישול איטי - מבצעים סעיפים 1-4 מכסים את הסיר מכוונים על MED ל 8 שעות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון