חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צ'ילי חריף מצלעות מעושנות.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר להכין מבשר מעושן חזיר כבש או עגל
צ'ילי חריף מצלעות מעושנות.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אפשר להכין מבשר מעושן חזיר כבש או עגל
הוראות הכנה
מרכיבים
6-8 צלעות מעושנות
1 בצל גדול סגול קצוץ דק
1 ראש שום או יותר כתוש
2 קופסאות שעועית אפויה או שעועית קפואה מבושלת.
1 רסק עגבניות 400 גר
1 בקבוק בירה לבנה מכל סוג שהוא
צילי חריף טחון גס
מלח
פפריקה
2-4 צ'ומה חריפה (לפי הטעם האישי)
3 עלי דפנה
אבקת גרגרי פלפל אנגלי
¼ כוס שמן זית.
תפו"א "דזירה" לכל סועד תפו"א אחד גדול או שניים בנוניים
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לפרק את הצלעות למנות (אפשר לערבב כמה סוגים מהבשר)
לחמם סיר רחב עם קצת שמן זית להכניס את הבשר ולטגן קלות להוסיף את הבצל ולהמשיך לערבב
עד שהבצל יצהיב קלות. להוסיף את השעועית ורסק העגבניות ואת כל התבלינים והשום לערבב
ולהכניס את הבירה לערבב .להמשיך לבשל על אש קטנה עם מכסה מדי פעם לערבב.
לטעום להוסיף חריף לפי הטעם האישי.
בינתיים לחמם את השמן במחבת. לקלף תפו"א לחתוך לפלחים ולטגן בשמן החם. להוציא
ולהכניס לסיר עם הבשר מלמעלה לבשל עוד 10 דקות ולהגיש.
הגשה עם סלט חסה או כרוב .לטגן טבעות בצל בשמן עמוק .
מגיש: shoshig
מקור: אישי
שתף את המתכון