חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי בקר ובצקניות ניוקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל צלי עם ניקוי ללקק את האצבעות
צלי בקר ובצקניות ניוקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל צלי עם ניקוי ללקק את האצבעות
הוראות הכנה
מרכיבים
לגולש:
1 קג' בשר בקר לבישול ארוך
2 בצל גדול חתוך לרצועות
4-5 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים באורך
8-10 שיני שום קצוצות גס
10 בצלצלי שאלוט (לא חובה)
3 גזר חתוך לפרוסות עבות
3-4 ענפי טימין
1 כף כמון
3 כפות פפריקה
1 כף כורכום
מלח
פלפל שחור טחון
מעט אגוז מוסקט טחון
מעט קינמון
שמן זית לטיגון
לבצקניות:
1 כוס קמח
1 ביצה
1-2 כפות אבקת מרק פטריות (לא חובה)
מים פושרים
אופן ההכנה
הכנת הגולש
1.מטגנים את הבצל והשאלוט עד להשחמה קלה,מוסיפים את הבשר ו'סוגרים' אותו טוב מכל
הצדדים,
2.מוסיפים את הגזר והשום וטגנים עוד כמה דקות, מוסיפים את התבלינים ותפוחי האדמה
ומערבבים טוב,
3.מוסיפים כחצי כוס מים רותחים ומבשלים על אש בינונית עם מכסה פתוח מעט כשעתיים עד
שלוש שעות, מערבבים כל חצי שעה ואם חסר נוזלים מוסיפים מעט מים רותחים,
4.בחצי שעה האחרונה מוסיפים את הבצקניות ומערבבים שיספגו את הרוטב והטעמים.
להגיש עם אורז לבן.
אופן הכנת הבצקניות - ניוקי
1.בסיר קטן עם מים רותחים או מרק מערבבים את כל מצרכי הבצקניות לבצק רך וסמיך
אבל לא נוקשה.
2.בסיר גדול להרתיח מים עם כף מרק ובעזרת 2 כפיות יוצרים גושי בצק קטנים ומורידים לסיר
המים מרק, כשהם צפים מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד עד להכנסתם לסיר הגולש.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: BIGJACK
שתף את המתכון