חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צלי קדרה אוזבקי (קבאב קאזן)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

צלי קדרה אוזבקי (קבאב קאזן)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2-1.5 ק"ג בשר לצלי (אסאדו, צוואר, כתף, ירכי הודו, חלקי עוף) חתוך לקוביות של 4X4 ס"מ
150 ג"ר שומן כבש או 2 כפות שמן זית
8-10 תפוא"ד מזן דזירה קלופים(התפוחים האדמדמים)
1 כפית מלח גס
1/2 כף פלפל שחור גס
1 כפית כמון
1 כף שטוחה זרעי כמון
8 שיני שום מחוצים
אופן ההכנה
1. בקערה מתבלים את הבשר ומעסים היטב ושולחים למקרר ל שעתיים
2. בסיר כבד ממיסים את שומן הכבש היטב כך שיכסה את כל תחתית הסיר ברגע שיימס
או שמן זית.
3. מסדרים את תפו"א בצפיפות, מעל תפו"א מניחים בצפיפות את הבשר / או חלקי העוף
***לא מוסיפים נוזלים!!!!!
4. מכסים במכסה ועל להבה נמוכה הסיר מתבשל לאט....כעבור חצי שעה, פותחים את הסיר, מזיזים בעדינות את חלקי הבשר והופכים את תפו"א, מסדרים מחדש את הבשר..ושבים לבשל באותו אופן כשעה וחצי עד שהכל קריספי רך ומוכן .
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון