חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדרת בשר ובירה של גיא בן שמחון בפויקה או סיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מדהים זה טעים מומלץ
קדרת בשר ובירה של גיא בן שמחון בפויקה או סיר בישול איטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה מדהים זה טעים מומלץ
הוראות הכנה
מרכיבים
3 ק"ג בשר עגל(שפונדרה,אוסובוקו,צוואר,צלעות)
4 רגלי עגל (לא חובה)
5 בצלים קצוצים גס
4 גזרים
2 כפות זרעי קימל
פלפל אנגלי
2 כרישות חתוכות
3 ראשי שום שלמים
6-7 עלי דפנה
2 כפות פפריקה אדומה מעושנת
6-7 כפות שמן זית
5 כפות סילאן כנרת
15 תפודים (תפו"א קטנים עם הקליפה)
2-3 שורש סלרי ושורש פטרוזיליה
צרור טימין
מלח ופלפל לפי טעם
אופן ההכנה
1. משמנים את הסיר היטב ומחממים עד לעישון, סוגרים את הבשר עד להשחמה זהובה ומוצאים מן הסיר
2. מאדים את הבצל ושאר הירקות,מלבד התפודים,מוסיפים את שאר התבלינים,מערבבים הכל ביחד ומוסיפים את נתחי הבשר, יוצקים מעל כליטר וחצי ציר עגל, וליטר בירה לבנה.
3.להביא לרתיחה ולהנמיך להבה לשעתיים עד שעתיים וחצי בישול בפוייקה או 8 שעות בסיר בישול איטי בMED מומלץ לבדוק את נוזלי התבשיל ,ולהוסיף מידי פעם ציר עגל ובירה לפי הצורך,לבדוק תיבול ולהגיש
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון