חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קוגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גירסה מהירה וטעימה מאוד.
קוגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גירסה מהירה וטעימה מאוד.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חב' איטריות רחבות (400 גרם)
½ כוס סוכר חום
½ כוס סילן
אגוזים קצוצים (לא חובה)
1 כפית קינמון
3 ביצים
מלח
פלפל שחור
מעט שמן
אופן ההכנה
לבשל את האטריות ולסנן. להעביר לקערה גדולה.
להוסיף סוכר וסילן ולערבב.
להוסיף את הביצים בהדרגה ומערבבים במהירות. להוסיף מעט שמן ,מלח, פלפל שחור
בנדיבות, קינמון ואגוזים קצוצים ולערבב שוב.
לשמן תבנית אפיה, להעביר את התערובת ולאפות בחום 180°c עד שהקוגל שחום
ויציב , בערך 40 דקות.
מגיש: ronitd
מקור:
שתף את המתכון