חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריבת מנגו אפרסק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריבת מנגו אפרסק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג"ר אפרסקים מקולפים ומגולענים חתוכים לקוביות
500 ג"ר מנגו קלוף ופרוס חתוך לקוביות
2 כפות לימון
1/4 כפית מלח
800 ג"ר סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 מקל קינמון
אופן ההכנה
1. לסיר גדול מכניסים את הפירות ומכסים במים
2. מוסיפים את שאר החומרים ומרתיחים על אש ביננוית
3. מורידים את האש לנמוכה ומבשלים כשעה עד התעבות הנוזל
(לבדיקה לוקחים כפית מורחים מעט מהנוזל על השיש מחכים 2 דקות ומעבירים אצבע באם משאיר סימן של האצבע סימן שמוכן)
4. מעבירים לצנצנות שנסגרות היטב לאחר פיסטור הצנצנת.
5. ניתן לשמור כ 6 חודשים על מדף
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון