חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רסק עגבניות מיובשות מעשה ידי בית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממרח עגבניות מיובשות מצויין כתוספת לתבשילים ניתן למרוח בכרירכים ומה לא brטעים ופיקנטי
רסק עגבניות מיובשות מעשה ידי בית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממרח עגבניות מיובשות מצויין כתוספת לתבשילים ניתן למרוח בכרירכים ומה לא brטעים ופיקנטי
הוראות הכנה
מרכיבים
350 ג'ר עגבניות מיובשות,בשקית או מושרות בשמן זית
6 שיני שום קלופות
5 כפות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה(יותר או פחות,לפי הסיבולת)
כף עלי תימין
מלח ופלפל שחור טחון טרי
כוס שמן זית,ועוד לכיסוי.
אופן ההכנה
1.אם העגבניות באות בשקית,יש להשרות אותן לשעה במים חמימים,לסנן ולסחוט
אותן מעט.
2.אם העגבניות משומרות בשמן,יש לסנן את השמן,ואפשר להשתמש בשמן ברסק
עצמו,לאחר מדידת הכמות.
3.להכניס את כל החמרים למעבד,ולרסק במשך כ-5 דקות,למשחה אדומה
כהה,סמיכה וחלקה.
4.להעביר לצנצנת זכוכית,לכסות בשמן זית,ולהכניס למקרר.
נשמר להרבה זמן, ולהרבה תבשילים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון