חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקי עוף בקיאנטי ופירות יבשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוקי עוף בקיאנטי ופירות יבשים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 שוקי עוף
½ ליטר יין קיאנטי
¼ כוס יין אדום מתוק
50 גרם צימוקים
8-10 משמשים מיובשים
8-10 חתיכות פפאיה מיובשת
2 בצלים פרוסים דק
100 גרם פטריות שמפיניון טריות פרוסות דק
½ כפית סוכר
1 כפית מלח
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים מחבת רחבה. לאחר שהמחבת לוהטת מניחים בה את שוקי העוף לצריבה ולהשחמה יפה מכל צד. מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. מוסיפים מעט שמן למחבת. מטגנים את הבצלים עד שנהיים שקופים ומוסיפים את הפטריות. מטגנים ביחד כדקה עד שתי דקות ומחזירים פנימה את השוקיים. מוסיפים את הקיאנטי והיין האדום. מוסיפים את הפירות היבשים, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מכסים ומבשלים כארבעים דקות. מסירים את המכסה, מוסיפים את המלח והסוכר ומבשלים עד לאידוי מחצית הנוזלים.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון