חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריבת תפוז סיני (קומקווט) ותפוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריבת תפוז סיני (קומקווט) ותפוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו תפוז סיני חתוך לרבעים או לשמניות ומגורען
2 תפוזים עם הקליפה רחוצים וחתוכים לקוביות ומגורען
1 קילו סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 כף קינמון טחון
1 כפית ציפורן טחון
אופן ההכנה
שמים בסיר את התפוז סיני והתפוז.
מוסיפים את הסוכר הקינמון, הציפורן והוניל
מערבבים טוב ומביאים לרתיחה (סיר פתוח זהירות שלא יגלוש) מנמיכים את האש ומבשלים עוד כשעה ומערבבים מדי פעם שלא יחרך.
כשמתחיל להסמיך, להוריד מהאש ולצקת לצנצנת זכוכית מעוקרת(לא פלסטיק החום יכול להמס את הפלסטיק והריבה מקבלת טעם פלסטיק)
מגיש: raaya
מקור:
שתף את המתכון