הוראות הכנה
מרכיבים
1 קילו תפוז סיני חתוך לרבעים או לשמניות ומגורען
2 תפוזים עם הקליפה רחוצים וחתוכים לקוביות ומגורען
1 קילו סוכר
1 כפית תמצית וניל
1 כף קינמון טחון
1 כפית ציפורן טחון
אופן ההכנה
שמים בסיר את התפוז סיני והתפוז.
מוסיפים את הסוכר הקינמון, הציפורן והוניל
מערבבים טוב ומביאים לרתיחה (סיר פתוח זהירות שלא יגלוש) מנמיכים את האש ומבשלים עוד כשעה ומערבבים מדי פעם שלא יחרך.
כשמתחיל להסמיך, להוריד מהאש ולצקת לצנצנת זכוכית מעוקרת(לא פלסטיק החום יכול להמס את הפלסטיק והריבה מקבלת טעם פלסטיק)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
