הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג של עלי כותרת שטופים ומיובשים.
2 ק"ג סוכר
2 כוסות מים
מיץ מ-1/2 לימון
1 כפית ג'לטין מומס (למי שאוהב ריבות סמיכות)
אופן ההכנה
1. מערבבים את עלי הכותרת עם ½ ק"ג סוכר ומשאירים בכלי מכוסה ליום אחד, מנערים מספר פעמים ביום.
2. מעבירים את התערובת לסיר עם שארית הסוכר ומוסיפים את המים והג'לי.
3. מבשלים על אש קטנה עד שהסוכר נמס כולו, מגדילים את האש ומרתיחים במשך 10 דקות או עד שמקבלים עיסה נוזלית סמיכה.
מגיש:
מקור: איריס גלזמן ממשתלת וונדי
שתף את המתכון
