חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג הליבוט וירקות במעטפת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת פילה דג הליבוט אפויה במעטפת ומשולבת עם ירקות - מנה בריאה. brערכים קלוריים למנה: br243 קלוריות, 11 גרם שומן מתוכם 1 גרם שומן רווי, 36 מ"ג כולסטרול, br 13 גרם פחמימות, 27גרם חלבונים, 4 גרם סיבים תזונתיים.
דג הליבוט וירקות במעטפת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנת פילה דג הליבוט אפויה במעטפת ומשולבת עם ירקות - מנה בריאה. brערכים קלוריים למנה: br243 קלוריות, 11 גרם שומן מתוכם 1 גרם שומן רווי, 36 מ"ג כולסטרול, br 13 גרם פחמימות, 27גרם חלבונים, 4 גרם סיבים תזונתיים.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 סטייקים של דג הליבוט במשקל 120-150 גרם כל אחד
2 כפות שמן זית
2 שני שום פרוסות דק
2 עגבניות בינוניות פרוסות
1 ראש שומר בינוני, ללא הבסיס, פרוס
מלח ופלפל שחור
350 גרם זוקיני פרוסים באלכסון
350 גרם קישואים צהובים פרוסים באלכסון
¼ כוס זיתי "קלמטה" מגולענים וחתוכים לרבעים
2 כפיות קליפת לימון מגורדת דק או 2 כפיות בזיליקום מיובש כתוש
3 כפות מיץ לימון
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפייה ל-200°c .
שוטפים את הדג ומייבשים במגבות נייר. בסיר קטן מחממים שמן על אש קטנה, מוסיפים את השום ומטגנים כ-5 דקות ללא השחמה. משהים.
מכינים 4 מלבני נייר אפיה, מקופלים לרוחב ופרוסים שוב. על מחצית משטחו של כל מלבן מסדרים רבע מפרוסות העגבניה והשומר. בוזקים קמצוץ מלח ופלפל שחור, מטפטפים חלק מן השמן ומעט מתערובת השום. מוסיפים לכל מלבן רבע מכמות הקישואים והזוקיני.
בוזקים שוב מלח ופלפל. מוסיפים רבע מכמות הזיתים ואחת מחתיכות הדג. בוזקים עוד מלח ופלפל, מפזרים מעל קליפת לימון מגורדת ובזיליקום ומטפטפים מיץ לימון.
מקפלים את שולי הנייר ומצמידים את הפינות ליצירת 4 "מעטפות" סגורות.
מניחים את המעטפות תבנית האפייה.
אופים בתנור ( 200°c ) כ ¼ שעה, מגישים מיד.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון