חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מעדן ענבים (קונפיטורה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון נתנה לי אישה מקסימה שפעם ביקרה את אמי והביאה איתה צנצנת קטנה br מעשה ידיה, זה היה כל כך טעים שסיימתי באותו היום למרות הקלוריות. brמעולה למילוי עוגות, להגשה בכיף ובכלל תמיד טוב שתהיה צנצנת קטנה של קונפיטורה במקרר.
מעדן ענבים (קונפיטורה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון נתנה לי אישה מקסימה שפעם ביקרה את אמי והביאה איתה צנצנת קטנה br מעשה ידיה, זה היה כל כך טעים שסיימתי באותו היום למרות הקלוריות. brמעולה למילוי עוגות, להגשה בכיף ובכלל תמיד טוב שתהיה צנצנת קטנה של קונפיטורה במקרר.
הוראות הכנה
מרכיבים
1-ק"ג ענבים לבנים ללא גרעינים
2-כוסות סוכר
¼-כפית קינמון
קמצוץ-ציפורן
½-כפת מיץ לימון טרי סחוט
אופן ההכנה
להפריד את הענבים מהגבעולים, לשטוף היטב כמה פעמים ולסנן.
להכניס ענבים שטופים לסיר שמכיל לפחות 3 ליטר ולהוסיף סוכר.
להביא לרתיחה ולהנמיך מעט את הלהבה, לא לערבב כ 30 דקות עד שכל הסוכר יעלם.
לערבב היטב ולבשל שעתיים וחצי עד שלוש שעות על להבה מאד נמוכה, לכסות את הסיר ולבדוק מידי פעם כדי שלא ישרף בתחתית.
בתום הבישול להוסיף מיץ לימון, קינמון וציפורן, לערבב היטב ולהעביר לצנצנת אטומה.
אפשר לשמור במקרר בערך שנה.
מגיש: רינת ספיר
מקור:
שתף את המתכון