הוראות הכנה
מרכיבים
1-ק"ג ענבים לבנים ללא גרעינים
2-כוסות סוכר
¼-כפית קינמון
קמצוץ-ציפורן
½-כפת מיץ לימון טרי סחוט
אופן ההכנה
להפריד את הענבים מהגבעולים, לשטוף היטב כמה פעמים ולסנן.
להכניס ענבים שטופים לסיר שמכיל לפחות 3 ליטר ולהוסיף סוכר.
להביא לרתיחה ולהנמיך מעט את הלהבה, לא לערבב כ 30 דקות עד שכל הסוכר יעלם.
לערבב היטב ולבשל שעתיים וחצי עד שלוש שעות על להבה מאד נמוכה, לכסות את הסיר ולבדוק מידי פעם כדי שלא ישרף בתחתית.
בתום הבישול להוסיף מיץ לימון, קינמון וציפורן, לערבב היטב ולהעביר לצנצנת אטומה.
אפשר לשמור במקרר בערך שנה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
