חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות בריאות - שיבולת שועל, אגוזים וצימוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בסיס המתכון הוא של קרין גורן, עם שינויים שהכנסתי בכמויות... brעוגיות, עוגיות brשבא לבכות br br
עוגיות בריאות - שיבולת שועל, אגוזים וצימוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בסיס המתכון הוא של קרין גורן, עם שינויים שהכנסתי בכמויות... brעוגיות, עוגיות brשבא לבכות br br
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חמאה רכה
2/3 סוכר לבן
2/3 סוכר חום
2 ביצים
2 כוסות קמח (מוצלח גם להשתמש באותה הכמות של קמח מלא)
½ כפית מלח שטוחה
½ כפית אבקת סודה לשתייה שטוחה
½ כפית קינמון (מי שאוהב יותר, שיוסיף עד כפית)
3 כוסות שיבולת שועל
1 כוס צימוקים כהים
½ כוס אגוזי מלך שבורים
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפייה ל-170°c.
מערבבים היטב את החמאה עם שני סוגי הסוכר, עד לקבלת תערובת אוורירית.
מוסיפים את הביצים אחת אחת עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח, מלח, סודה וקינמון, ומעבדים עד שהקמח נבלע בתערובת.
מוסיפים את שיבולת השועל, צימוקים ואגוזים.
* אפשר להחליף את הצימוקים והאגוזים בכוס שוקולד צ'יפ - מוצלח לא פחות.
בעזרת כף יוצקים עוגיות (בין אחת לשניה, אני נוהגת להניח את הכף בתוך כוס עם מים רותחים, על מנת שלא יידבקו)
אופים בחום בינוני (170°c) בין 10-15 דקות, ובכל אופן עד שהעוגיות מזהיבות קצת, אך לא יותר מדי, על מנת שלא תצאנה יבשות.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון