הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח מלא
2 כפות סובין חיטה
1 סוכר וניל
1 אפיה
1/4כוס שמן זית / קנולה
2 בצים
3-4 תפוחי עץ חתוכים לקוביות
2 בננות רכות
4 כפות סוכר חום או לבן
3 כפיות קנמון
1 כפית אגוז מוסקט
כפית מיץ לימון
5 כפות טחינה גולמית (משומשום מלא או שומשום רגיל)
רבע כוס קוניאק או יין מתוק עדין
אופן ההכנה
להשרות התפוחים כחצי שעה בקוניאק/יין
להפריד חלמון מחלבון
את החלמון לערבב עם המיץ לימון, שמן, טחינה ובננה
לערבב קמח מנופה עם סובין, סוכר וניל, סוכר רגיל, א. אפיה, קנמון ואגוז מוסקט
לשפוך את תערובת החלמון לתערובת הקמח
להקציף את החלבונים ולקפל לתוך התערובת
ליצר עיגולים בגודל ביצה ולהניח על תבנית משומנת
להפעיל תנור חום 180 מעלות למשך כ 35 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
