הוראות הכנה
מרכיבים
4 נתחי פילה סלמון
3 כפות שמן זית
ראש ברוקולי
2 זוקיני
צרור אספרגוס
100 גרם שעועית ירוקה
4 כפות אגוזי קשיו
1 שן שום, כתושה
1 כף דבש
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-180°c. מניחים את הפילה על תבנית האפייה, מתבלים במלח ופלפל ומכניסים לתנור (180°c) לאפייה למשך 10 דקות. חותכים את הברוקולי לחתיכות קטנות ללא השורש ואת הזוקיני , לרצועות דקות. מקלפים את האספרגוס בקולפן.
חולטים את האספרגוס , הברוקולי והשעועית הירוקה, במים חמים עם חצי כפית מלח. כשהם מוכנים- מסננים את הירקות ומעבירים לכלי עם מי קרח כדי לעצור את הבישול.
מקפיצים את הירקות במחבת גדולה עם שמן זית ומוסיפים שום, דבש וקשיו. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מניחים את הירקות על צלחות הגשה ומעליהם את הסלמון ומגישים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: באדיבות דורות- מוצרי שום ותיבול
שתף את המתכון
