חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי ברוטב בלונז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כל אחד מכין את הרוטב בלונז הטעים שלו ...וזה שלי.
ספגטי ברוטב בלונז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כל אחד מכין את הרוטב בלונז הטעים שלו ...וזה שלי.
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי בצל
שן שום כתושה
שמן זית
אורגנו
בשר בקר 500 גר'
מלח פלפל
רסק עגבניות
תיבולית של קנור שום ופיטרוזיליה
רבע כוס מים
אופן ההכנה
1.מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה, מוסיפים את הבשר ומערבבים יחד עד שמתפרק כדקה שתיים.
2.מוסיפים רסק עגבניות ,מים,תיבולית ומערבבים, על אש קטנה מבשלים מס' דקות עד שהבשר מוכן.
3.לבשל את הספגטי לפי הוראות היצרן.
4.להוסיף את הרוטב לספגטי.
5.ארוחה מצויינת .
מגיש: ira masler
מקור:
שתף את המתכון