הוראות הכנה
מרכיבים
חצי בצל
שן שום כתושה
שמן זית
אורגנו
בשר בקר 500 גר'
מלח פלפל
רסק עגבניות
תיבולית של קנור שום ופיטרוזיליה
רבע כוס מים
אופן ההכנה
1.מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה, מוסיפים את הבשר ומערבבים יחד עד שמתפרק כדקה שתיים.
2.מוסיפים רסק עגבניות ,מים,תיבולית ומערבבים, על אש קטנה מבשלים מס' דקות עד שהבשר מוכן.
3.לבשל את הספגטי לפי הוראות היצרן.
4.להוסיף את הרוטב לספגטי.
5.ארוחה מצויינת .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
