הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת פסטה מקמח מלא
50 גרם גבינת "פטה" 5% שומן
6 שיני שום
6 קישואי זוקיני
3 כפות שמן זית
מיץ מ-2 לימונים
קליפת לימון מגורדת מ-2 לימונים
1 כוס עלי בזיליקום קצוצים
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות.
פורסים את השום והזוקיני לפרוסות דקות ומטגנים בשמן זית עד הזהבה.
מוסיפים את מיץ הלימון, קליפת הלימון ועלי הבזיליקום ומערבבים היטב. מעבירים את הפסטה המבושלת לקערה גדולה מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב.
לפני ההגשה:
חותכים את גבינת הפטה לקוביות ומוסיפים לפסטה עם הרוטב.
מגישים מיד.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: באדיבות חגיגות שמחת החלב- והשף דר רני פולק
שתף את המתכון
