הוראות הכנה
מרכיבים
¾3 כוסות קמח
400 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 גר' אבקת סוכר
קורט מלח
1 כף תמצית וניל
1 כוס ריבת מישמשים/תותים/.....
50 גר' שוקולד קצוץ
אופן ההכנה
1.מעבדים קמח ,חמאב,אבקת סוכר,מלח ותמצית וניל עד לקבלת בצק אחיד.
2.פורשים נייר אפיה ומרדדים מחצית מכמות הבצק למלבן בגודל תבנית (33X27 ס"מ) ומעבירים למקפיא למס' דקות.
3. מחממים תנור ל -150°c.
4.משמנים מעט את התבנית ומשטחים את יתרת הבצק ,מכסים בריבה ומפזרים שוקולד לבן,מכסים בבצק שהקפאנו ,מהדקים את השוליים.
5. אופים 45 דקות עד שמזהיב ,מצננים, חותכים לריבועים ושומרים בכלי אטום.
מגיש:
מקור: על השולחן
שתף את המתכון
