חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שורטברד במילוי ריבה ושוקולד לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל טעים מהיר ויכול להיות בטעמים שונים ע"פ בחירת הריבה
שורטברד במילוי ריבה ושוקולד לבן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון קל טעים מהיר ויכול להיות בטעמים שונים ע"פ בחירת הריבה
הוראות הכנה
מרכיבים
¾3 כוסות קמח
400 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
100 גר' אבקת סוכר
קורט מלח
1 כף תמצית וניל
1 כוס ריבת מישמשים/תותים/.....
50 גר' שוקולד קצוץ
אופן ההכנה
1.מעבדים קמח ,חמאב,אבקת סוכר,מלח ותמצית וניל עד לקבלת בצק אחיד.
2.פורשים נייר אפיה ומרדדים מחצית מכמות הבצק למלבן בגודל תבנית (33X27 ס"מ) ומעבירים למקפיא למס' דקות.
3. מחממים תנור ל -150°c.
4.משמנים מעט את התבנית ומשטחים את יתרת הבצק ,מכסים בריבה ומפזרים שוקולד לבן,מכסים בבצק שהקפאנו ,מהדקים את השוליים.
5. אופים 45 דקות עד שמזהיב ,מצננים, חותכים לריבועים ושומרים בכלי אטום.
מגיש: ira masler
מקור: על השולחן
שתף את המתכון