חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטל מרוקאי ממולא בשר ("רגאייף")(מז'לוף)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטל ממולא בשר וכל טוב פריך, פשוט נחטף והמחמאות זה הכי חשוב.
פסטל מרוקאי ממולא בשר ("רגאייף")(מז'לוף)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטל ממולא בשר וכל טוב פריך, פשוט נחטף והמחמאות זה הכי חשוב.
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
400 ג"ר קמח
1 כפית מלח
1 כוס מים
¼ כוס שמן תירס
1 חבילה מחמאה מומסת
למילוי:
250 ג"ר בשר קצוץ רצוי בקר (אפשרי עוף)
100 ג"ר איטריות סיניות דקות
1 בצל קצוץ
חופן פטרוזיליה קצוצה
½ כפית פלפל שחור גרוס גס
½ כפית פפריקה חריפה
½ כפית כמון
1 כף שמן לטיגון
אופן ההכנה
לבצק:
1. מערבבים בקערה את הקמח והמלח
2. מזרזפים באיטיות רבה את המים, תוך כדי לישה.
3. לשים את הבצק בידיים כ 10 דקות עד שהופך לרך, גמיש וחלק.
4. מחלקים את הבצק ל 8 כדורים בגודל פינג פונג.
5. מורחים עליהם היטב את תערובת השמן והמרגרינה
6. מניחים בצד להתפחה ל 20 דקות
(מכינים את המילוי ראה מטה)
7. מורחים עם היד מתערובת השמן והמחמאה, על מגש עגול וגדול יחסית.
8. לוקחים כדור בצק מורחים גם עליו מתערובת השמן והמחמאה ומתחילים
לפתוח את הבצק תוך לחיצות ומתיחות עד לקבלת עלה דק מאוד (בצק יהיה מאוד שמנוני)
9. ממלאים מהמילוי במרכזו ואורזים כמעטפה ומניחים בצד
10. פותחים עוד כדור מניחים מעליו את המעטפה המוכנה כאשר פתחיה כלפי מטה
סוגרים שוב כמעטפה ולוחצים על מעטפות הבצק מכיוון שהוא מאוד גמיש הוא לא יקרע
11.מסדרים את 4 המעטפות בתבנית אפיה עם נייר אפיה ומנקבים במזלג במרכזן.
12. נותנים לכל לנוח 15 דקות
13 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200°c למשך כ-20 דקות
למילוי:
1. במחבת עם 1 כף שמן מטגנים את הבצל עד שקיפות מוסיפים את הבשר הפטרוזיליה
והתבלינים מטגנים עד שהבשר מוכן תוך מעיכה במזלג כדי שהבשר לא יהיה קציצה.
2. מבשלים את האיטריות הסיניות בסיר נפרד לא יותר מ 5 דקות מסננים שוטפים ומיבשים
3. מערבבים הכל יחדיו ועתה נשאר רק למלא
מקררים כ 5 דקות ואוכלים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: קמיליה
שתף את המתכון