חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב בולונז של גורדון רמזי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב בולונז עדין וטעים מתאים לפסטות וללזניה
רוטב בולונז של גורדון רמזי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב בולונז עדין וטעים מתאים לפסטות וללזניה
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 קיולו בשר בקר טחון גס
1בצל יבש גדול מגורד גס על פומפיה
2 גזרים מגורדים גס על פומפיה
2 כפות שמן זית
¼ כפית מלח גס
½ כפית אורגנו יבש
1 שן שום כתושה
½ כפית פלפל שחור גרוס
1 כף גדוש רסק עגבניות
¼ כוס יין אדום יבש
1 כוס עגבניות מרוסקות
1 כף רוטב ווסצסטר
¼ כוס שמנת צמחית/ או חלב קוקוס
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל והגזר עד שקיפות, במחבת עם 2 כפות שמן זית.
2. מוסיפים את התבלינים והשום ומטגנים כ 2 דקות.
3. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד קבלת גוון אפור.
4. מוסיפים את רסק העגבניה מערבבים ומטגנים עוד 3 דקות.
5. מוסיפים את היין האדום ומביאים לרתיחה ולריכוז.
6. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים עד רתיחה.
7. מוסיפים את רוטב הווסצסטר ומבשלים כ 5 דקות תוך ערבוב קל.
8 מוסיפים את השמנת הצמחית ומערבבים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: שף גורדון ראמזי
שתף את המתכון