הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 קיולו בשר בקר טחון גס
1בצל יבש גדול מגורד גס על פומפיה
2 גזרים מגורדים גס על פומפיה
2 כפות שמן זית
¼ כפית מלח גס
½ כפית אורגנו יבש
1 שן שום כתושה
½ כפית פלפל שחור גרוס
1 כף גדוש רסק עגבניות
¼ כוס יין אדום יבש
1 כוס עגבניות מרוסקות
1 כף רוטב ווסצסטר
¼ כוס שמנת צמחית/ או חלב קוקוס
אופן ההכנה
1. מטגנים את הבצל והגזר עד שקיפות, במחבת עם 2 כפות שמן זית.
2. מוסיפים את התבלינים והשום ומטגנים כ 2 דקות.
3. מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד קבלת גוון אפור.
4. מוסיפים את רסק העגבניה מערבבים ומטגנים עוד 3 דקות.
5. מוסיפים את היין האדום ומביאים לרתיחה ולריכוז.
6. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומערבבים עד רתיחה.
7. מוסיפים את רוטב הווסצסטר ומבשלים כ 5 דקות תוך ערבוב קל.
8 מוסיפים את השמנת הצמחית ומערבבים.
מגיש:
מקור: שף גורדון ראמזי
שתף את המתכון
