הוראות הכנה
מרכיבים
1 חב' איטריות רחבות (400 גרם)
½ כוס סוכר חום
½ כוס סילן
אגוזים קצוצים (לא חובה)
1 כפית קינמון
3 ביצים
מלח
פלפל שחור
מעט שמן
אופן ההכנה
לבשל את האטריות ולסנן. להעביר לקערה גדולה.
להוסיף סוכר וסילן ולערבב.
להוסיף את הביצים בהדרגה ומערבבים במהירות. להוסיף מעט שמן ,מלח, פלפל שחור
בנדיבות, קינמון ואגוזים קצוצים ולערבב שוב.
לשמן תבנית אפיה, להעביר את התערובת ולאפות בחום 180°c עד שהקוגל שחום
ויציב , בערך 40 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון