חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב/רביחה אגריסטדה לימונית עבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אגריסטדה רוטב רביחה לימונית עבה מארצות הבלקן מתאים להגשה כמעט עם כל מאכל
רוטב/רביחה אגריסטדה לימונית עבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אגריסטדה רוטב רביחה לימונית עבה מארצות הבלקן מתאים להגשה כמעט עם כל מאכל
הוראות הכנה
מרכיבים
4 בצים
2 כפות קמח
2 כוסות מים
¼ כוס שמן
כפית מלח
2 כפיות סוכר
מיץ משני לימונים
אופן ההכנה
טורפים את הביצים בסיר אמייל ומוסיפים תוך בחישה את הקמח. בוחשים עד שאיך גושים. מוסיפים תוך בחישה את המים השמן, המלח, הסוכר והלימון.
מבשלים על אש קטנה תוך בחישה עד שמסמיך ומגיע לרתיחה.
מורידים מהאש ובוחשים עוד דקה. מגישים קר עם חתיכות מוח או חזה עוף לקישוט (וגם
לטעם).
לקשט במעט פלפל שחור ועלה ירוק.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: מאיר השמן צילום - מסלנסקי
שתף את המתכון