חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה פאפארדלה (pappardelle)בחמאה אספרגוס וצנובר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטת פאפרדלה (Pappardelle) ששמה בא מהמילה זלילה עדינה במירקם עדין אך brעוקצני משהו בתיבולה brמעדן לכיך ומרהיבת עין
פסטה פאפארדלה (pappardelle)בחמאה אספרגוס וצנובר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטת פאפרדלה (Pappardelle) ששמה בא מהמילה זלילה עדינה במירקם עדין אך brעוקצני משהו בתיבולה brמעדן לכיך ומרהיבת עין
הוראות הכנה
מרכיבים
1/4כפית כורכום הנושאים
קורט מלח
1 חבילה 100 גר' חמאה
2 כפות שמן זית כתית
6 בצלים קטנים קצוצים
1/2 כפית זנגביל
1/2 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית כוסברה טחונה
1/2 כפית קינמון
1/4 כפית פתיתי צ 'ילי אדום
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית מלח ים
פלפל שחור גרוס עסה
250 גרם פסטת ביצים יבשה מסוג pappardelle
250 גר' אספרגוס, פרוס וטכעות דקות
רוויחת השמנת
1/2 כוס צנוברים קלויים וקצוצים
2 כפות נענע קצוצים גס
2 כפות פטרוזיליה קצוצה גס
אופן ההכנה
1.מניחים סיר גדול של מים על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. בינתיים, מרסקים את הזעפרן והמלח לאבקה דקה. ומניחים בצד
2.רוויחת חמאה מתובלת: מניחים את החמאה בשמן זית במחבת ומבשלים שאלוט בעדינות במשך כ 10 דקות, או עד שהם מתרככים ומזהיבים קצת. מוסיפים את כל התבלינים, מלח, וקצת פלפל שחור טחון טרי, מורידים מהאש (שומרים על חם).
3.מוסיפים לסיר המים כפית מלח ומבשלים את הפסטה לפי הוראות החבילה, או עד אל דנטה.
4.כשלושים שניות לפני שהפסטה סיימה את הבישול, מוסיפים את האספרגוס.
5.מסננים ומחזירים את הפסטה ואת האספרגוס לסיר. מערבבים פנימה את המלח זעפרן ושאר התבלינים. יוצקים כמחצית מהחמאה על הפסטה, ומערבבים
6.מגישים את הפסטה בקערה גדולה, או על צלחות, מוסיפים מעל את יתרת החמאה ומפזרים מעל את הפטרוזיליה והנענע והצנוברים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: https://www.101cookbooks.com/archives/pappardelle-with-spiced-butter-recipe.html
שתף את המתכון