חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלמון או ביבי שרימפס בפסטה ברוטב שמנת ופסטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחת המנות הפשוטות והטעימות משאירה טעם של עוד brהשילוב בין הטעמים והטקסטורה מדהימים
סלמון או ביבי שרימפס בפסטה ברוטב שמנת ופסטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחת המנות הפשוטות והטעימות משאירה טעם של עוד brהשילוב בין הטעמים והטקסטורה מדהימים
הוראות הכנה
מרכיבים
3/4 חבילת פסטה (לינגוויני) ברולה
או תוצרת בית ראה הפניה למתכון מטה
800 ג"ר ביבי שרימפס או 800 ג"ר קוביות דג סלמון בגוגל 3X3
1 חבילה חמאה 100 ג"ר
8 שיני שום קצוצות דק
10 גבעולי עירית קצוצים
2 כוסות שמנת מתוקה
1 כף פלפל לבן
1 כפית מלח גס
1/2 כוס גבינת פרמזן מרוסקת
1/2 כוס רוטב פסטו
10 עלי פסטו קצוצים
* פסטה נוסח השף
אופן ההכנה
לפסטה
1. מרתיחים סיר עם 4 ליטר מים מוסיפים כף שמן זית וכף גדושה מלח
מכניסים את הלינגוויני לתוכו ומבשלים לפי ההוראות על הקופסא
(בד"כ פסטה יבשה 10 דקות פסטה טריה כ 4 דקות)
2. מסננים את הלינגוויני מהמים
לרוטב השמנת פסטו
3. במחבת ממיסים את החמאה ומוסיפים את השום מטגנים כחצי דקה
4. מוסיפים את השמנת המתוקה, הפלפל הלבן,המלח, את רוטב הפסטו העירית והגבינה
ומערבבים היטב להטמעת כל החומרים
5. מוסיפים את הביבי שרימפס או הסלמון ומבשלים תוך ערבוב עד הסמכת הרוטב
(ביבי שרימפס עד שהופכים להיות כתומים כ 2 דקות)
( קוביות סלמון עד שמבהירים כמהה 4 דקות)
אופן ההגשה בצלחת עמוקה מניחים לינגוויני ומעל את השרימפס או הסלמון עם הרוטב
מפזרים מעל מעט מעלי הפסטו הטריים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון