הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג"ר תרד טרי (אפשר מעורב עם תרד תורכי, סבנח ערבי ומנגולד, תירס)
שמן זית
2 בצלים פרוסים לקוביות קצוצות
2 שיני שום כתושות
100 ג"ר גבינה מלוחה מגוררת (מכל סוג שתאהבו)
100 ג"ר גבינה צהובה מגוררת (לכל סוג שתאהבו)
2 ביצים טרופות
1/2 כפית פפריקה מעושנת
2/3 כוס פירורי לחם מוזהבים
מלח ופלפל
שומשום מלא לציפוי
אופן ההכנה
1. במחבת לחמם מעט שמן זית ולאדות את הבצלים לשקיפות. לקצוץ את התרד ולהוסיף למחבת
לאידוי עד שיתרכך ויפריש נוזלים. להעביר למסננת להגרת הנוזלים ולצינון. אם עובדים על אש
גבוהה ולא מתרחקים מהמחבת הנוזלים מתאדים כמעט מיד ולא מאבדים מהטעם. לצנן היטב.
2. לערבב עם כל שאר החומרים. ליצור כדורים בגודל של כדור פינג פונג.
3. לטבול בשומשום ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפיה. לאפות בחום 180-200 מעלות עד
להתייצבות, בערך 20 דקות.
טעים חם או קר. אפשר לזלף מעט מיץ לימון טרי על כל נגיס לפני הביס.הערות שלי:
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
