חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נגיסי תרד / מנגולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נגיסי תרד / מנגולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג"ר תרד טרי (אפשר מעורב עם תרד תורכי, סבנח ערבי ומנגולד, תירס)
שמן זית
2 בצלים פרוסים לקוביות קצוצות
2 שיני שום כתושות
100 ג"ר גבינה מלוחה מגוררת (מכל סוג שתאהבו)
100 ג"ר גבינה צהובה מגוררת (לכל סוג שתאהבו)
2 ביצים טרופות
1/2 כפית פפריקה מעושנת
2/3 כוס פירורי לחם מוזהבים
מלח ופלפל
שומשום מלא לציפוי
אופן ההכנה
1. במחבת לחמם מעט שמן זית ולאדות את הבצלים לשקיפות. לקצוץ את התרד ולהוסיף למחבת
לאידוי עד שיתרכך ויפריש נוזלים. להעביר למסננת להגרת הנוזלים ולצינון. אם עובדים על אש
גבוהה ולא מתרחקים מהמחבת הנוזלים מתאדים כמעט מיד ולא מאבדים מהטעם. לצנן היטב.
2. לערבב עם כל שאר החומרים. ליצור כדורים בגודל של כדור פינג פונג.
3. לטבול בשומשום ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפיה. לאפות בחום 180-200 מעלות עד
להתייצבות, בערך 20 דקות.
טעים חם או קר. אפשר לזלף מעט מיץ לימון טרי על כל נגיס לפני הביס.הערות שלי:
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון