חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה תרד מוצרלה שבבי שקדים אפויה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה תרד מוצרלה שבבי שקדים אפויה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 שמן זית כתית מעולה
800 ג"ר פסטה קונכיות ברילה
1 כף מלח
1 בצל צהוב גדול קצוץ
2 שיני שום קצוצות
4 כוסות תרד טרי קצוץ היטב
1.5 כוסות פרוסות שקדים, קלויים קלות
גרד קליפת של 2 לימונים
1 כוס מוצרלה מגוררת
אופן ההכנה
1.מחממים תנור ל 375 מעלות.
2. מכינים קדרה גדולה שניתן להכניסה לתנור ומשמנים אותה היטב
3. בסיר גדול עם מים מומלחים מרתיחים את הפסטה לפי הוראות החבילה.
4. מסננים במסננת תחת מים קרים ומוסיפים 2 כפיות שמן זית תוך ערבוב קל מניחים בצד.
5. בינתיים, מחממים מעט שמן זית במחבת על אש בינונית גבוה. מטגנים את הבצל עם
המלח במשך כמה דקות עד הזהבה קלה. מוסיפים את השום.
6. מוסיפים את התרד. מבשלים בערך 20 שניות, עד שהתרד מתרכך מעט.
7. מורידים מהאש ומערבבים פנימה 1 כוס שקדים ו 1/2 של גרידת הלימון. מוסיפים לפסטה ומערבבים ומערבבים - ערבוב טוב מאוד, דקה או שתיים.
לסידור הקדרה:
8. מפזרים על התחתית את יתרת גרידת הלימון. הוספת שכבה של הפסטה לתחתית התבנית, ומפזרים חלק הגבינה, מוסיפים מעל את יתרת הפסטה , ואז את יתרת הגבינה . לסיים עם שכבת גבינה.
9.מכסים בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות או עד שהגבינה נמסה
10 בזוק השקדים הנותרים.
בתאבון
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון