הוראות הכנה
מרכיבים
600 בשר בקר טחון
1 כוס בצל (קצוץ)
2 שיני שום (כתוש)
1 צנצנת רוטב ספגטי ברילה
1 כוס מרק עוף
1 כפית אורגנו
1 חבילת פסטה זיטי (מבושל ע"פי הוראות יצרן ומסונן)
2 כוסות גבינת מוצרלה מגורדת
1 כוס גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 350 מעלות.
1.בתוך מחבת גדולה מוסיפים בשר טחון, בצל ושום. מבשלים על אש גבוהה עד בינונית תוך בחישה לעתים קרובות עד שהבשר מזהיב.
2.מוסיפים את רוטב ספגטי, מרק עוף ואורגנו. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10 דקות. 3.מוסיפים 1 כוס מהרוטב לתוך אטריות הזיטי המבושלים.
4.בפיירקס בינוני מפזרים כשכבה ראשונה חצי מאיטריות הזיטי והבשר מעל מפזרים ½ 1 כוסות גבינת מוצרלה ו½ כוס גבינת פרמז'ן.
5.מעל שופכים עוד 2 כוסות מרוטב, הזיטי .
6.מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בחום של 350 מעלות במשך 20 דקות.
לאחר 20 דקות מוציאים מהתנור, ומפזרים למעלה עם מוצרלה וגבינת פרמזן הנותרים.
7.מחזירים לתנור ואופים 10 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
