חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת פסטה זיטי מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת פסטה זיטי מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
600 בשר בקר טחון
1 כוס בצל (קצוץ)
2 שיני שום (כתוש)
1 צנצנת רוטב ספגטי ברילה
1 כוס מרק עוף
1 כפית אורגנו
1 חבילת פסטה זיטי (מבושל ע"פי הוראות יצרן ומסונן)
2 כוסות גבינת מוצרלה מגורדת
1 כוס גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
מחממים תנור ל 350 מעלות.
1.בתוך מחבת גדולה מוסיפים בשר טחון, בצל ושום. מבשלים על אש גבוהה עד בינונית תוך בחישה לעתים קרובות עד שהבשר מזהיב.
2.מוסיפים את רוטב ספגטי, מרק עוף ואורגנו. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10 דקות. 3.מוסיפים 1 כוס מהרוטב לתוך אטריות הזיטי המבושלים.
4.בפיירקס בינוני מפזרים כשכבה ראשונה חצי מאיטריות הזיטי והבשר מעל מפזרים ½ 1 כוסות גבינת מוצרלה ו½ כוס גבינת פרמז'ן.
5.מעל שופכים עוד 2 כוסות מרוטב, הזיטי .
6.מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בחום של 350 מעלות במשך 20 דקות.
לאחר 20 דקות מוציאים מהתנור, ומפזרים למעלה עם מוצרלה וגבינת פרמזן הנותרים.
7.מחזירים לתנור ואופים 10 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון