חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב חמאה ולימון לניוקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב חמאה ולימון לניוקי
רוטב חמאה ולימון לניוקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב חמאה ולימון לניוקי
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
1 חבילה חמאה
1/3 כוס מיץ לימון
חצי כפית קמח
6 עלי מרווה קצוצים
קורט מלח
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. ממיסים במחבת חבילה חמאה , מוסיפים 1/3 כוס מיץ לימון וחצי
כפית קמח.
2. מוסיפים לחמאה כ- 6 עלי מרווה קצוצים דק דקיק.
3. ממליחים קלות ומוסיפים לרוטב את הניוקי המבושלים.
4. מערבבים היטב במשך דקה ומגישים.
5. אם אין מספיק רוטב, אפשר להוסיף למחבת 1/2 כוס מהמים שהניוקי
בושלו בהם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון