הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
1 חבילה חמאה
1/3 כוס מיץ לימון
חצי כפית קמח
6 עלי מרווה קצוצים
קורט מלח
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. ממיסים במחבת חבילה חמאה , מוסיפים 1/3 כוס מיץ לימון וחצי
כפית קמח.
2. מוסיפים לחמאה כ- 6 עלי מרווה קצוצים דק דקיק.
3. ממליחים קלות ומוסיפים לרוטב את הניוקי המבושלים.
4. מערבבים היטב במשך דקה ומגישים.
5. אם אין מספיק רוטב, אפשר להוסיף למחבת 1/2 כוס מהמים שהניוקי
בושלו בהם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
