הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג פלפלים ירוקים - לחצות ולסלק גרעינים (לא חובה)
1 צרור שמנמן של כוסברה שטופה, עלים וגבעולים גם יחד או פטרוזיליה
1 ראש גדול של שום - או 3 כפות גדושות של שום כתוש מוכן
1 כף פלפל לבן טחון
100 ג"ר בוטנים קלופים וקלויים טחונים
1 כף מחוקה מלח גס
3-4 כפות שמן זית
12 עלי בזיל
מיץ מלימון סחוט
שמן תירס להצפת המסה כנגד התחמצנות
אופן ההכנה
1.במעבד מזון טוחנים לפי הסדר הבא
כוסברה, שום,בוטנים, פלפלים - מתחילים לטחון. מוסיפים מעט שמן זית, מלח גס, תבלינים אחרים - טוחנים. מדי פעם צריך לפתוח מכסה כדי לערבב את החלק שלא נטחן ומטפס למעלה.
את המרקם - לפי מה שאוהבים, רצוי לטחון היטב.
2. מעבירים לכלי מוסיפים את הלימון ומציפים בשמן תוך עירבול (בכדי לשמר יש לדאוג שהסחוג יטבול בשמן)
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון
