חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"סחוג ירוק" סלסה חריפה אש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מדהים !!! לאוהבי החריף
"סחוג ירוק" סלסה חריפה אש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מדהים !!! לאוהבי החריף
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג פלפלים ירוקים - לחצות ולסלק גרעינים (לא חובה)
1 צרור שמנמן של כוסברה שטופה, עלים וגבעולים גם יחד או פטרוזיליה
1 ראש גדול של שום - או 3 כפות גדושות של שום כתוש מוכן
1 כף פלפל לבן טחון
100 ג"ר בוטנים קלופים וקלויים טחונים
1 כף מחוקה מלח גס
3-4 כפות שמן זית
12 עלי בזיל
מיץ מלימון סחוט
שמן תירס להצפת המסה כנגד התחמצנות
אופן ההכנה
1.במעבד מזון טוחנים לפי הסדר הבא
כוסברה, שום,בוטנים, פלפלים - מתחילים לטחון. מוסיפים מעט שמן זית, מלח גס, תבלינים אחרים - טוחנים. מדי פעם צריך לפתוח מכסה כדי לערבב את החלק שלא נטחן ומטפס למעלה.
את המרקם - לפי מה שאוהבים, רצוי לטחון היטב.
2. מעבירים לכלי מוסיפים את הלימון ומציפים בשמן תוך עירבול (בכדי לשמר יש לדאוג שהסחוג יטבול בשמן)
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון