הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם דג מטיאס
4 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם מקולפים וחתוכים לקוביות בינוניות
4 תפוחי עץ גרנד מקולפים וחתוכים לקוביות בינוניות וטבולים בלימון [ למניעת השחרה]
5 ביצים קשות
4 מלפפון חמוץ חתוך לקוביות קטנות
מיץ מלימון אחד
בצל קצוץ דק
חצי כפית מלח
4 כפות מיונז
אופן ההכנה
מנקים את הדג מעצמות ומהזנב וחותכים לרצועות בינוניות
בקערה מערבבים את כל החומרים משהים כשעה
מגישים קר
בתאבון
מגיש:
מקור: ארווין
שתף את המתכון
