חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אטריות מוקפצות עם תירס ועוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אטריות מוקפצות עם תירס ועוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת אטריות ביצים סיניות 400 גרם
2 כפות שמן שומשום או שמן רגיל
1 כפית זנגביל הודי
1 כף תבלין שנקרא: "תערובת לתאילנדי מוקפץ" של "תבליני מימון"
½ ק"ג פלפל אדום חתוך לרצועות
3 בצלים סגולים חתוכים לפרוסות
1 כוס אפונה
1 כוס גרגירי תירס
200 גרם חזה עוף חתוך לנתחים
¼ כוס סויה
1 בצל ירוק קצוץ דק
אופן ההכנה
1. מבשלים את האטריות לפי ההוראות שעל גבי האריזה. מחממים כף שמן שומשום במחבת גדולה או ווק ומחממים במשך כדקה על אש גבוהה. מוסיפים את הירקות (מלבד הבצל הירוק) ומטגנים כ- 4 דקות. מורידים מהאש ומעבירים לכלי אחסון.
2. מחממים שוב את המחבת עם כף שמן שומשום ומטגנים את נתחי העוף במשך כ – 3 דקות או עד שיזהיבו. מוסיפים את האטריות וממשיכים לטגן כ – 2 דקות. מוסיפים את הירקות, תערובת לתאילנדי מוקפץ והסויה וממשיכים לבשל על אש גבוהה כשתי דקות נוספות. מתקנים את התיבול לפי הטעם.
3. מעטרים בבצל ירוק קצוץ ומגישים חם.
מגיש: m73
מקור: תבליני מימון
שתף את המתכון