חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גביניות בצק שמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גביניות בצק שמרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
בצק -
500 גרם קמח לבן
1 כף שמרים יבשים (12 גרם)
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
80 גרם חמאה
1 כף גרידת לימון (6 גרם)
2 כפות שמנת חמוצה 9% (40 גרם)
כ-1/2 כוס (או פחות) מים חמימים (כ-120 מ"ל)
1 כף תמצית וניל (18 גרם)
מילוי -
250 גרם גבינה לבנה סקי 0.5%
250 גרם גבינת טוב טעם 3%
3 שקיות סוכר וניל (30 גרם)
1 כף גרידת לימון (6 גרם)
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
2 כפות שמנת חמוצה 9% (40 גרם)
3 כפות קורונפלור (25 גרם)
ציפוי -
1 כף מלאה סוכר (20 גרם)
1/4 כוס חלב (60 מ"ל)
אופן ההכנה
* להכין מכל החומרים בצק ולהתפיח במקום חמים*.
* להתפיח שעה ויותר במקום חמים.
* להכין את המילוי: לערבב ביחד את כל החומרים לעיסה חלקה.
* לאחר שהבצק תופח, מכינים את הגביניות כך:
- מחלקים את הבצק לשלוש כדורים.
- בעזרת מערוך מרדדים את הבצק.
- שמים מילוי באמצע.
- חותכים עם סכין בצידי הבצק ואז בצורת איקסים סוגריםי את הבצק.
- מניחים בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.
* לגביניות אישיות:
- חותכים ריבועים מהבצק,
- מרדדים עם מערוך,
- שמים כף גדושה מילוי,
- וסוגרים 4 פינות לכיוון האמצע.
* אופים בחום 160 מעלות עד שמשחים.
* מכינים את הציפוי:
- מרתיחים את החלב ומוסיפים את כף הסוכר.
- דקה לפני סיום האפייה מורחים עם מברשת על המאפים ומחזירים לאפייה של 2-3 דקות נוספות להשחמה מלאה.
מגיש: יוסף ל
מקור:
שתף את המתכון