חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג מרוקאי בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג מרוקאי בדרך כלל מבושל בסיר וניתן להכין מסוגי דגים שונים. brניסיתי לאפות בתנור, נסיכת הנילוס דג עדין מאד בטעם. brאני לא אוכלת דגים אבל מחמאות קיבלתי. br br
דג מרוקאי בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג מרוקאי בדרך כלל מבושל בסיר וניתן להכין מסוגי דגים שונים. brניסיתי לאפות בתנור, נסיכת הנילוס דג עדין מאד בטעם. brאני לא אוכלת דגים אבל מחמאות קיבלתי. br br
הוראות הכנה
מרכיבים
1-ק"ג דג " נסיכת הנילוס"
1-כוס מיץ לימון משומר
3-פלפל אדום ומתוק, חתוך לרצועות עבות
2-פלפל צילי חריף ירוק{לא חובה 2},חתוך לטבעות עבות
צרור-כוסברה טרייה וקצוצה
5-שיניים שום שלמות
6-כפות שמן סויה/קנולה
1-כף פפריקה מתוקה
½-כפית כורכום
½-כפית מלח{יתכן שיהיה צורך בתוספת}
½-כוס מים
300-גרם גרגירי חומוס מבושל
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-250°c.
לפרוס את הדג ל-12 ריבועים שווים.
להוסיף לקערה מיץ לימון משומר ולהשרות את פרוסות הדג ל-30 דקות.
לשטוף את פרוסות הדג במי ברז ולסנן מהנוזלים,להכניס לקערה.
להוסיף את התבלינים, רצועות פלפלים, שום, שמן ומים, כוסברה קצוצה, לערבב היטב.
לפזר גרגירי חומוס מבושל בכלי חסין אש ומעל את פרוסות הדג המתובל,כולל ירקות והנוזלים. לסדר יפה.
לכסות בנייר כסף ולאפות בתנור (250°c). כעבור 10 דקות,
להנמיך את הטמפרטורה ל-180°c ולאפות כשעה.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: מבית אמא
שתף את המתכון