הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות שיבולת שועל שלמה
1/2 כוס קמח מלא
1/2 כוס קמח רגיל
1 כוס קוקוס טחון
1 כוס סוכר חום כהה
160 גרם חמאה מומסת
3 כפות דבש
1 כפית אבקת אפייה
1 כפית אבקת סודה לשתייה
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-175 מעלות.
מערבבים היטב שיבולת שועל, קמח, קוקוס וסוכר בקערה.
מערבבים חמאה מומסת, דבש, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה בקערה נפרדת ומשהים ל-2 דקות, עד שהתערובת תוססת.
מאחדים את תכולת שתי הקערות ומעבירים לתבנית אלומיניום חד-פעמית בגודל 17×22 סמ. משטחים היטב. אופים 30-25 דקות עד להזהבה. פורסים לריבועים כשהתערובת חמה ומצננים היטב. מאפסנים בכלי סגור.
מגיש:
מקור: שי לי ליפא אנג'ל
שתף את המתכון