הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות שיבולת שועל
1 כוס קמח מלא
½ כוס שוקולד צ'יפס
½ כוס קוקוס
½1 כפיות אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1 חבילה מרגרינה/חמאה מומסת
½ כוס סילן
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים יחד. לצקת לתבנית אפיה של תנור עם נייר אפיה מעט משומן.
לשטח ולהדק את התערובת, עם ידיים רטובות, לעובי של כ-1 ס"מ.
לאפות בחום 180°c במשך כ-30 דקות . באמצע האפיה להוציא את התבנית לסמן עם סכין
עוגיות בגודל הרצוי ולהחזיר להמשך אפיה.
לאחר קרור מוחלט, לחתוך את העוגיות.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
