הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג"ר בוטנים קלופים
1 כפית גדושה מלח
1 כף אבקת סוכר
1/8 כוס שמן תירס
אופן ההכנה
1. מכניסים את הבוטנים (לכלי מיקרוגל) ומכניסים למיקרוגל ל 4 דקות בעוצמה מלאה
2. מצננים כ 20 דקות לחום החדר
3. קוצצים במעבד מזון עד קבלת גרגירים או אבקה (לפי מה שאוהבים)
4. מוסיפים את השמן, כף הסוכר והמלח ומפעילים ל 2 דקות
(אם יצא יבש יש להוסיף שמן עד קבלת עיסה במרקם האהוב עליכם)
5. מאכסנים בצנצנת (רצוי מעוקרת) עם נייר אלומיניום מעל ומיכסה
מגיש:
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון
