חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמאת בוטנים תוצרת בית קל וטעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמאת בוטנים בריאה טעימה ללא כולסטרול brמורחים על פרוסת לחם ואוכלים
חמאת בוטנים תוצרת בית קל וטעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חמאת בוטנים בריאה טעימה ללא כולסטרול brמורחים על פרוסת לחם ואוכלים
הוראות הכנה
מרכיבים
500 ג"ר בוטנים קלופים
1 כפית גדושה מלח
1 כף אבקת סוכר
1/8 כוס שמן תירס
אופן ההכנה
1. מכניסים את הבוטנים (לכלי מיקרוגל) ומכניסים למיקרוגל ל 4 דקות בעוצמה מלאה
2. מצננים כ 20 דקות לחום החדר
3. קוצצים במעבד מזון עד קבלת גרגירים או אבקה (לפי מה שאוהבים)
4. מוסיפים את השמן, כף הסוכר והמלח ומפעילים ל 2 דקות
(אם יצא יבש יש להוסיף שמן עד קבלת עיסה במרקם האהוב עליכם)
5. מאכסנים בצנצנת (רצוי מעוקרת) עם נייר אלומיניום מעל ומיכסה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון