חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חמין צמחוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה איטי המכיל ירקות וביצים. תחילתו בבישול על אש גבוהה וסופו brבשול איטי כל הלילה (או פלטת שבת). brערכים תזונתיים למנה: br320 קלוריות, 15 גרם חלבון, 20 גרם שומן, 20 גרם פחמימות, br600 מ"ג אשלגן, 95 מ"ג סידן, 3.6 מ"ג ברזל.
חמין צמחוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה איטי המכיל ירקות וביצים. תחילתו בבישול על אש גבוהה וסופו brבשול איטי כל הלילה (או פלטת שבת). brערכים תזונתיים למנה: br320 קלוריות, 15 גרם חלבון, 20 גרם שומן, 20 גרם פחמימות, br600 מ"ג אשלגן, 95 מ"ג סידן, 3.6 מ"ג ברזל.
הוראות הכנה
מרכיבים
240 גרם גרגירי חומוס יבשים
240 גרם שעועית לבנה יבשה
2 כפות שמן תירס/קנולה
3 בצלים גדולים, חתוכים לקוביות
8 שני שום , קלופות שלמות
6 תפוחי אדמה קטנים, קלופים
3-4 בטטות בינוניות, שטופות שלמות
3-4 גזרים בינוניים, קלופים שלמים
120 גרם אורז, שטוף, לא מבושל
פפריקה מתוקה, לפי הטעם
מעט כורכום טחון
מלח ופלפל שחור , לפי הטעם
קורט קפה
קורט קינמון
שקית "קוקי" קטנה
אופן ההכנה
משרים את החומוס והשעועית מכוסים במים למשך הלילה, למחרת מסננים.
מחממים את השמן בסיר גדול, מוסיפים את הבצל והשום ומאדים עד רכוך.
שומרים מחצית מהכמות לבישול עם האורז.
מוסיפים לסיר תפוחי אדמה, בטטות, גזר, חומוס, שעועית וביצים.
בוררים את האורז, שוטפים ומסננים. שמים את האורז עם יתרת הבצל והשום
המאודים בשקית "קוקי", מנקבים במזלג ומוסיפים לסיר החמין. מכסים במים, מתבלים,
מוסיפים קינמון וקפה, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-½ שעה על אש גבוהה.
מוסיפים את הביצים . מנמיכים את האש למינימום ומבשלים כל הלילה.
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון