חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לזניה חלבית מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים טעים טעים!!! brכולם אוהבים את זה- גם קטנים וגם גדולים! brשווה לנסות!
לזניה חלבית מדהימה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים טעים טעים!!! brכולם אוהבים את זה- גם קטנים וגם גדולים! brשווה לנסות!
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסה דפי לזניה
1 קופסה עגבניות מרוסקות (800 גרם)
1 קופסה קטנה רסק עגבניות
2 ביצים
1 קופסה קוטג'
2 פרוסות גבינה צהובה מגוררות
מעט מים (כחצי כוס)
2 שיני שום כתושות
1 תיבולית שום ופטרוזיליה (לא חייב)
1 כפית אבקת מרק פטריות בלי הפטריות
מלח ופלפל לפי הטעם
לפיזור למעלה- גבינה צהובה מגוררת גס.
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל החומרים לבלילה אחידה חוץ מדפי הלזניה והגבינה הצהובה לפיזור למעלה .
2. משמנים תבנית אפיה מרובעת ומניחים דפי לזניה כך שיכסו את התחתית. שמים מעל הדפים מחצית מכמות הרוטב ומעבירים מעל הדפים כך שיכסה הכל. שמים עוד שכבה של דפים ומעליה את מחצית הרוטב שנותרה. כרגע, אם יש מספיק רוטב ודפי לזניה אז שמים עוד שכבה של דפים ומעליה עוד מעט רוטב. מעל מפזרים גבינה צהובה מגוררת גס.
אם אין מספיק דפים ורוטב אז שמים מעל הרוטב את הגבינה הצהובה המגוררת גס.
3. מכניסים לתנור בחום בינוני ומחממים כ-45 דקות. כדי לבדוק אם הלזניה מוכנה מכניסים מזלג לתוכה; אם הוא עובר ללא בעיה- סימן שהלזניה רכה ומוכנה.
מגיש: D.S.K
מקור: עצמי
שתף את המתכון