הוראות הכנה
מרכיבים
4 בטטות גדולות
מעט שמן זית
בצל גדול פרוס ומטוגן קלות בשמן
4 פרוסות דג לוקוס כ 200 גרם כל אחת
שום שלם חצוי לרוחב
2 כפות דבש
4 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות
חצי כפית זנגביל
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מבשלים את הבטטות במי מלח רותחים כ5 דקות
מצננים ופורסיםלפרוסות עבות
בתבנית משומנת היטב מסדרים את הבטטה ומעליה הבצל ועליו הדג וראש השום החצוי
מערבבים את הדבש השמן השום הקצוץ מיץ הלימון והתבלינים ויוצקים על הדגים
מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור חם ב190 מעלות למשך 15 דקות
מנמיחים את החום ל150 מעלות ואופים 10 דקות נוספות
בתאבון
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון
