חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מאפה דג לוקוס ובטטות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאפה דג לוקוס ובטטות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 בטטות גדולות
מעט שמן זית
בצל גדול פרוס ומטוגן קלות בשמן
4 פרוסות דג לוקוס כ 200 גרם כל אחת
שום שלם חצוי לרוחב
2 כפות דבש
4 כפות שמן זית
2 שיני שום קצוצות
חצי כפית זנגביל
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מבשלים את הבטטות במי מלח רותחים כ5 דקות
מצננים ופורסיםלפרוסות עבות
בתבנית משומנת היטב מסדרים את הבטטה ומעליה הבצל ועליו הדג וראש השום החצוי
מערבבים את הדבש השמן השום הקצוץ מיץ הלימון והתבלינים ויוצקים על הדגים
מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור חם ב190 מעלות למשך 15 דקות
מנמיחים את החום ל150 מעלות ואופים 10 דקות נוספות
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: משפחתי
שתף את המתכון