הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
1/4 ק"ג פטריות שמפיניון טריות
1/4 ק"ג פטריות פונטבלו טריות
או 1 קופסה פטריות משומרות, חתוכות
2 בצלים יבשים קצוצים דק
1/2 כפית שום מרוסק
1/4 כוס יין אדום
2 כפות שמן זית
1/2 כפית אבקת מרק עוף או פטריות
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
קוצצים את הפטריות דק דק.מחממים את השמן במחבת.
כאשר השמן חם, מוסיפים לתוכו את הבצל ומטגנים, עד שהוא מתחיל
להשחים.
מוסיפים למחבת את השום והפטריות הקצוצות, מתבלים במלח ומטגנים עד
אשרהפטריות משנות את צבען לחום כהה.
מוסיפים את היין ומבשלים על אש גבוהה עד שכמעט כל היין מתאדה.
מורידים מהאש, מעבירים למעבד מזון ומרסקים את הפטריות, יש לשים לב
שלא להפוך את הפטריות לעיסה. ממלאים את הרביולי. או הקנולי אם
המילוי דלילי מדי, מוסיפים לתערובת מעט קמח דורום כדי ליצור תערובת
מוצקה יותר.
רוטב לרביולי/קנולי
שמים במחבת 1/2 חבילה חמאה..
מטגנים בחמאה 3 שיני שום מרוסקות דק.
כאשר השום מתחיל להשחים, מוסיפים למחבת 3 כפות רוטב פסטו.
מוסיפים לרוטב את הרביולי המבושלים, מחממים דקה ומגישים מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
