חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מילוי פטריות לרביולי או קנולי ברוטב פסטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מילוי פטריות לרביולי או קנולי ברוטב פסטו brמדהים מדהים שווה השקעה
מילוי פטריות לרביולי או קנולי ברוטב פסטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מילוי פטריות לרביולי או קנולי ברוטב פסטו brמדהים מדהים שווה השקעה
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
1/4 ק"ג פטריות שמפיניון טריות
1/4 ק"ג פטריות פונטבלו טריות
או 1 קופסה פטריות משומרות, חתוכות
2 בצלים יבשים קצוצים דק
1/2 כפית שום מרוסק
1/4 כוס יין אדום
2 כפות שמן זית
1/2 כפית אבקת מרק עוף או פטריות
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
קוצצים את הפטריות דק דק.מחממים את השמן במחבת.
כאשר השמן חם, מוסיפים לתוכו את הבצל ומטגנים, עד שהוא מתחיל
להשחים.
מוסיפים למחבת את השום והפטריות הקצוצות, מתבלים במלח ומטגנים עד
אשרהפטריות משנות את צבען לחום כהה.
מוסיפים את היין ומבשלים על אש גבוהה עד שכמעט כל היין מתאדה.
מורידים מהאש, מעבירים למעבד מזון ומרסקים את הפטריות, יש לשים לב
שלא להפוך את הפטריות לעיסה. ממלאים את הרביולי. או הקנולי אם
המילוי דלילי מדי, מוסיפים לתערובת מעט קמח דורום כדי ליצור תערובת
מוצקה יותר.
רוטב לרביולי/קנולי
שמים במחבת 1/2 חבילה חמאה..
מטגנים בחמאה 3 שיני שום מרוסקות דק.
כאשר השום מתחיל להשחים, מוסיפים למחבת 3 כפות רוטב פסטו.
מוסיפים לרוטב את הרביולי המבושלים, מחממים דקה ומגישים מייד.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון