הוראות הכנה
מרכיבים
2 דגי מאטיס מלוחים נקיים וללא עצמות
בצל בינוני
2 תפוחי עץ רצוי אחד גרנד והשני יונתן [ או מתוק אחר] מקולפים ונקיים מחרצנים
2 פרוסות לחם לבן טבול במיץ לימון [ 3 כפות ]
עלי נענע לקישוט
אופן ההכנה
לשטוף היטב את הדגים להכניס לפוד פרוססור יחד עם התפוחים הבצל ופרוסות הלחם
לערבל היטב עד קבלת ממרח להעביר לכלי אחסנה ולמקרר לשעה לפחות
להגיש על קרקר מקושט בעלה נענע
בתאבון
מגיש:
מקור: פוזניאנסקי
שתף את המתכון
