חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק לקוסקוס נוסח ניר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק הזה יחד עם "קוסקוס אלוהי,עבודת יד" של שרי אנסקי תענוג אמיתי !
מרק לקוסקוס נוסח ניר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק הזה יחד עם "קוסקוס אלוהי,עבודת יד" של שרי אנסקי תענוג אמיתי !
הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 כוס שמן
1/2-2 1 כוסות חומוס (שרויה במים ללילה )
1 בצל גדול חצוי
3-4 שיני שום
1 פלפל ירוק חריף
750 גרם (בערך) בשר בקר(אני משתמש במספר 5 או 6)
1 לפת חתוך ל ¼
1 קולרבי חתוך כנ"ל
1 כרוב קטן חתוך כנ"ל
מספר פרחי כרובית
3 גזרים חצויים
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות
3 קישואים חצויים
3 גבעולי סלרי חצויים
1 עגבנייה גדולה חצויה
1 ק"ג דלעת חתוך לחתיכות גדולות
אחת וחצי כפיות מלח
כורכום, פפריקה חריפה ,פפריקה מתוקה, פלפל שחור, קינמון ( ½ כפית מכ"א )
קוסברה, פטרוזיליה.
אופן ההכנה
1.בסיר גדול ורחב, שמים 6 כוסות מים ו -1/4 כוס שמן ומכניסים את הבשר והחומוס המושרה מבשלים כשעתיים או עד שהבשר/ חומוס עשויים .
2.מכניסים את כל המצרכים לפי סדר הרשום, לסיר (פרט לדלעת) מכסים ומרתיחים, מבשלים כחצי שעה על אש קטנה.
3. מכניסים את הדלעת מבשלים חצי שעה נוספות.
יש שיטה מקוצרת:
בסיר לחץ גדול מכניסים 6 כוסות מים ,1/4 כוס שמן ,בשר והחומוס, סוגרים את הסיר ומבשלים שעה.מקררים את הסיר ,פותחים אותו ,מכניסים את כל המצרכים לפי הסדר,סוגרים ומבשלים חצי שעה נוספת.
מגיש: קיבי
מקור: ניר בלומנפלד
שתף את המתכון