חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלומון בשומשום ופלפל גרוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלומון בשומשום ופלפל גרוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
פרוסות דג סלומון עם העצם לפי מספר הסועדים
מעט שמן זית
200 גרם שומשום
2 כפות פלפל גרוס
מלח
תבלין לאורז:שקדים, בצל מטוגן ושמיר
5 שיני שום חתוכות לפרוסות
כף פפריקה מתוקה
2 כפות פרורי לחם מתובלים
אופן ההכנה
יש להשרות את הדגים בלימון ומלח כחצי שעה לפני הבישול.
לשטוף ולנגב כל פרוסה היטב במגבת נייר.
להכין 1. סיר קטן 2.קערה עמוקה ולשים בה שומשום, פלפל גרוס ותבלינים, 3. תבנית עם נייר אפיה. לחמם תנור ל-180 מעלות. בסיר לחמם כף שמן זית ומעט שום, לקחת כל פרוסה ולצרוב אותה חצי דקה מכל צד בשמן. ומיד להעביר לקערה עם השומשום והתבלינים לצפות היטב ולהדק עם היד. ולהעביר לתבנית. כך לעשות לכל החתיכות אחת אחרי השניה.
בתבנית למרוח מעט שמן זית. ולהוסיף רבע כוס מים רותחים.
לאפות בחום בינוני כחצי שעה עד לקבלת צבע זהוב.
בתאבון - מעדן לכבוד שבת קודש, מתקבל אלגנטי וטעים מאד.
מגיש: CookShare
מקור:
שתף את המתכון