חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי בולונז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מהיום למחר - אני אוהב להשהות את תערובת הבשר ליממה , להשבחת הטעם.
ספגטי בולונז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מהיום למחר - אני אוהב להשהות את תערובת הבשר ליממה , להשבחת הטעם.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בשר בקר טחון (רצוי מנתח משובח טחון בבית)
קופסת שמורי עגבניות מרוסקות (800 גרם)
3 שני שום כתושות או יותר (למי שאוהב את הטעם החריף הנלווה)
שמן זית לטיגון
1 בצל גדול קצוץ
1 גזר בינוני מגורר
1 גבעול סלרי נקי מסיבים קצוץ
½1 כוסות יין אדום יבש/חצי יבש לטעמכם
כפית סוכר
½2 כוסות ציר בשר בקר
חופן עלי פטרוזיליה קצצה דק
מלח גס
פלפל שחור
חבילה ספגטי (500 גרם)
סיר עמוק
כף עץ
אופן ההכנה
1. מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את כל הירקות, מטגנים על אש נמוכה עד להזהבה.
2. מוסיפים את הבשר, מגביהים להבת האש, מפוררים את גושי הבשר, מטגנים עד
להשחמה
3. מוסיפים את ציר הבקר, היין, העגבניות, הסוכר ועלי הפטרוזיליה, בוחשים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש.
4. מבשלים ½1 שעות ללא כיסוי הסיר, לבחוש מידי פעם (למניעת הידבקות התבשיל)
5. לפני שהרוטב נספג לגמרי, לתבל במלח ופלפל שחור
6. לצנן, לבדוק טעמים, לתקן את הטעון שיפור
7. להשהות מכוסה ללילה במקרר
8. למחרת, לבשל את הספגטי כהוראות הייצרן, לחמם את תבשיל הבשר
9. לצקת מן התבשיל על הספגטי, ולהגיש
10. בתאבון
מגיש: סיטרין
מקור: עצמי
שתף את המתכון