חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות בריאות של חנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות אלה הן בין 10 המתכונים שזכו בתחרות מתכונים של "עץ הזית".
עוגיות בריאות של חנה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות אלה הן בין 10 המתכונים שזכו בתחרות מתכונים של "עץ הזית".
הוראות הכנה
מרכיבים
½1 כוסות קמח מלא
כפית אבקת אפיה
½ כפית סודה לשתיה
2 כוסות קוואקר (שיבולת שועל)
כפית קינמון
כוס צימוקים ו/או כוס אגוזים /שקדים קצוצים דק
150 גרם מרגרינה "עץ הזית"
½1 כוסות סוכר חום (או 3/4 כוס סוכר חום ו-½ כפית ממתיק סטיביה)
ביצה
קורט מלח
גביע שמנת או לבן
1/8 כוס חלב
כף דבש
כפית תמצית וניל או 2 סוכר וניל
אופן ההכנה
בקערה, מערבבים קמח מלא, אבקת אפיה, סודה לשתיה, קוואקר, קינמון וצימוקים , אגוזים או שקדים.
בקערה אחרת , מערבבים לתערובת קרמית(במיקסר או ידנית) את המרגרינה, הסוכר, ביצה ומלח. בכוס מערבבים שמנת/לבן , חלב, דבש ווניל.
מאחדים בין החומרים היבשים לתערובת המרגרינה והנוזל שבכוס תוך כדי בחישה.
יוצקים לגביעי נייר ("מנג'טים")מקשטים באגוז פקאן ואופים בחום 160 מעלות צלסיוס, כ-30 דקות.
מגיש: amitsur
מקור: חנה לנה , רחובות
שתף את המתכון