הוראות הכנה
מרכיבים
½1 כוסות קמח מלא
כפית אבקת אפיה
½ כפית סודה לשתיה
2 כוסות קוואקר (שיבולת שועל)
כפית קינמון
כוס צימוקים ו/או כוס אגוזים /שקדים קצוצים דק
150 גרם מרגרינה "עץ הזית"
½1 כוסות סוכר חום (או 3/4 כוס סוכר חום ו-½ כפית ממתיק סטיביה)
ביצה
קורט מלח
גביע שמנת או לבן
1/8 כוס חלב
כף דבש
כפית תמצית וניל או 2 סוכר וניל
אופן ההכנה
בקערה, מערבבים קמח מלא, אבקת אפיה, סודה לשתיה, קוואקר, קינמון וצימוקים , אגוזים או שקדים.
בקערה אחרת , מערבבים לתערובת קרמית(במיקסר או ידנית) את המרגרינה, הסוכר, ביצה ומלח. בכוס מערבבים שמנת/לבן , חלב, דבש ווניל.
מאחדים בין החומרים היבשים לתערובת המרגרינה והנוזל שבכוס תוך כדי בחישה.
יוצקים לגביעי נייר ("מנג'טים")מקשטים באגוז פקאן ואופים בחום 160 מעלות צלסיוס, כ-30 דקות.
מגיש:
מקור: חנה לנה , רחובות
שתף את המתכון
