הוראות הכנה
מרכיבים
240 גרם חמאה רכה
390 מ"ל תרכיז תפוחים טבעי, ללא סוכר
2 ביצים קטנות
2 כפיות תמצית וניל
290 גרם קמח מלא
1 +1/2 כפיות קינמון
560 גרם שיבולת שועל ( קוואקר) קצוצה
200 גרם צימוקים כהים
140 גרם אגוזי מלף קצוצים
אופן ההכנה
במיקסר מערבלים את החמאה עם תרכיז התפוחים. מוסיפים ביצים ווניל ומערבלים לקבלת מרקם קרמי.
בקערה נפרדת מערבבים קמח עם אבקת סודה לשתייה, מלח וקינמון. מוסיפים לתערובת החמאה ומערבלים לקבלת תערובת אחידה.
מערבבים את הקוואקר עם הצימוקים והאגוזים, מוסיפים לתערובת ומערבבים בעזרת כף עץ.
מלממים את התנור ל- 180 מעלות.
בעזרת כף יוצרים עוגיות, מנחים על תבנית עם נייר אפייה ואופים כ-15 דקות.
יש להיזהר מאפיית יתר.
מצננים על רשת ומעבירים לכלי אטום
מגיש:
מקור: על השולחן
שתף את המתכון
