חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פול מדאמס - פול מצרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נהוג לאכול ביום שבת בבוקר. brלהגשה: brעל השולחן מסדרים - קנקן שמן זית, ביצים קלופות (מהסיר), בצל פרוס לרבעים, צלוחית כמון brטחון טרי, צלוחית פלפל צ'ילי טחון, צלוחית טחינה חמצמצה כדבעי, חומוס, מיץ לימון סחוט, brעגבניות פרוסות לשמיניות, מלפפונים פרוסים לאורכם, פיתות (עדיף תוצרת בית), מלח. brמגישים בתוך צלחת מרק מצקת אחת של פולים חמים עם מעט נוזלים. כל אחד מוסיף לצלחתו br שמן/לימון/כמון/צ'ילי/טחינה/חומוס ומרסק לתוכה ביצה. מועכים את הפולים בצלחת - כל אחד br למרקם החביב עליו. brאצלנו מגישים ליד גם פלאפל טרי תוצרת בית - לוהט וגם גבינה בולגרית חתוכה לקוביות. br
פול מדאמס - פול מצרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נהוג לאכול ביום שבת בבוקר. brלהגשה: brעל השולחן מסדרים - קנקן שמן זית, ביצים קלופות (מהסיר), בצל פרוס לרבעים, צלוחית כמון brטחון טרי, צלוחית פלפל צ'ילי טחון, צלוחית טחינה חמצמצה כדבעי, חומוס, מיץ לימון סחוט, brעגבניות פרוסות לשמיניות, מלפפונים פרוסים לאורכם, פיתות (עדיף תוצרת בית), מלח. brמגישים בתוך צלחת מרק מצקת אחת של פולים חמים עם מעט נוזלים. כל אחד מוסיף לצלחתו br שמן/לימון/כמון/צ'ילי/טחינה/חומוס ומרסק לתוכה ביצה. מועכים את הפולים בצלחת - כל אחד br למרקם החביב עליו. brאצלנו מגישים ליד גם פלאפל טרי תוצרת בית - לוהט וגם גבינה בולגרית חתוכה לקוביות. br
הוראות הכנה
מרכיבים
פול מצרי יבש - הפולים הם אלה הקטנים יותר, העגלגלים.
בשום אופן לא הגדולים/ירקרקים/שטוחים.
אופן ההכנה
משרים את הקטניה במים עם שקית אבקת אפיה או סודה לשתיה למשך לילה שלם.
למחרת מניחים את הקטניה המסוננת ושטופה (!) בסיר גדול, מוסיפים ביצים כמספר הסועדים ומכסים הכל במים.
מביאים לרתיחה ומעבירים לתנור או לאש קטנה (אני מעדיפה על אש) ומבשלים במשך 12 שעות לפחות, תוך שבודקים את כמות המים כל הזמן. שלא תרד מתחת לגובה הפולים.
מגיש: גן-עדן
מקור: ביתי
שתף את המתכון