הוראות הכנה
מרכיבים
4 פילטים של בורי (כ-220 גרם כל אחד)
שמן זית
מלח גס
החמרים לתבשיל החיטה:
1/3 כוס שמן זית
1 כוס חיטה
1 כוס זיתי קלמטה, מגולענים וקצוצים גס
2 כפות לימונים כבושים , קצוצים גס
2 עגבניות קלופות, חתוכות לקוביות קטנות
½ כוס תרד חלוט
אופן ההכנה
מטגנים את החיטה בסיר קטן בחצי מכמות השמן במשך 2 דקות. מוסיפים ¼1 כוסות מים מתבלים במלח ומבשלים על אש נמוכה כ-½ שעה, עד שהחיטה מתרככת. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים בעדינות ושומרים חם. מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה, משמנים את הדג, מתבלים במלח וצולים אותו כ-½1 דקות מכל צד.
מעבירים לצלחת הגשה לצד תבשיל החיטה ומגישים מיד עם פלחי לימון.
בתיאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
