חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה בורי עם תבשיל חיטה, לימונים כבושים וזיתי קלמטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג בורי טעים עם תוספת חיטה מבושלת-ארוחה מלאה.
פילה בורי עם תבשיל חיטה, לימונים כבושים וזיתי קלמטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג בורי טעים עם תוספת חיטה מבושלת-ארוחה מלאה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 פילטים של בורי (כ-220 גרם כל אחד)
שמן זית
מלח גס
החמרים לתבשיל החיטה:
1/3 כוס שמן זית
1 כוס חיטה
1 כוס זיתי קלמטה, מגולענים וקצוצים גס
2 כפות לימונים כבושים , קצוצים גס
2 עגבניות קלופות, חתוכות לקוביות קטנות
½ כוס תרד חלוט
אופן ההכנה
מטגנים את החיטה בסיר קטן בחצי מכמות השמן במשך 2 דקות. מוסיפים ¼1 כוסות מים מתבלים במלח ומבשלים על אש נמוכה כ-½ שעה, עד שהחיטה מתרככת. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים בעדינות ושומרים חם. מחממים מחבת פסים על להבה גבוהה, משמנים את הדג, מתבלים במלח וצולים אותו כ-½1 דקות מכל צד.
מעבירים לצלחת הגשה לצד תבשיל החיטה ומגישים מיד עם פלחי לימון.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון